Здравей!Как да те нарекa,
не си ми любов и обич не си.
Мисля си как да те назова,
като дори и приятел не си ми.
Здравей или сбогом,
все едно е сега,
дни и нощи се нижат,
а за мен все е онова лято, когато
и аз за себе си нещо поисках.
Позволих ти да бъдеш деня
и ноща в моите сънища,
аз те докосвах тъй нежно,
с трепет едва, да не те нараня.
Здравей ,
моя мисъл от жаркото лято,
мой копнеж или надежда.
Здравей или сбогом
все едно е сега,
моя несбъдната, малка мечта.
© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados
Наистина има нужда да го преработя.
Направих малка промяна,но когато имам време непременно
ще го прегледам по обстойно.