З Д Р А В И К У Л И
Въздушни кули на пясъчна основа
зарекох се, че няма да градя.
Омръзна ми сапунени мехури
вместо роса над мене да валят.
Въздушни кули на пясъчна основа
безбройно много вече изградих,
но корени не пуснаха дълбоко
и с връх не стигнах синьото небе.
Но верен звук над кулите високи
привлече ме, подаде ми ръце.
За него аз разтворих свойте двери.
Той запулсира в жадното сърце.
Затуй с любов съграждам световете,
в красив букет събирам ветрове
и слънцето, и въздуха аз вплитам
във здрави кули – верни стихове.
© Стойна Димова Todos los derechos reservados
Сестри и братя по перо -отправям към Бог молитва да благослови всеки един от нас с прекрасни творби! За всички вас Жени, Кръстина,Магдалена,
Никола, Рени, Ачо - Спокойна вечер!