6 ene 2017, 18:55

Земетресение 

  Poesía » De amor
639 0 0

Земетресение

Да живея така е мъчение..
Нима ще си поредното видение?
Просто търся спасение...
Не бъди и ти за душата ми опустошение...
Когато съм с теб съм в друго измерение...
Само ти оправяш моето настроение...
След теб няма да има лечение,
изглежда това е моето последно падение...
И със смирение
приемам твоето решение.
И правя едно отклонение -
само за теб написах това стихотворение.
Ти ми каза - Вторичният трус понякога е по-силен при земетресение.

© Диляна Todos los derechos reservados

Не винаги първата любов е най-силна, оказва се. 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??