9 nov 2021, 19:06  

Земният край 

  Poesía » Filosófica
322 0 1

Гъстее мрак около мене,

ще ме погълне тишината,

душата ми от мъка стене,

че жадувам светлината!

 

Кога ли ще дойде земният край,

дали нявга ще докосна звездите -

това душата ми просто не знай,

голям те правят сърцето, мечтите!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добро е, само сричките погледни, някъде става дълго.
Propuestas
: ??:??