Гъстее мрак около мене,
ще ме погълне тишината,
душата ми от мъка стене,
че жадувам светлината!
Кога ли ще дойде земният край,
дали нявга ще докосна звездите -
това душата ми просто не знай,
голям те правят сърцето, мечтите!
© Георги All rights reserved.