4 feb 2012, 0:20  

Зимен гост 

  Poesía » Del paisaje
429 0 0

Зимен гост

Навън пронизва зимата до кости,
сибирски студ Земята е сковал,
а в самота звездите са на пост
и очертават снежнобял овал.

Дохожда Месеца, изгрява
и над реката вае златен мост,
а Вятърът - навява и напява,
че Снежко е дошъл кат гост!

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??