Мразя
Рождения си ден
И всички празници
И неделите също мразя
Зимата
Пее приспивна песен
Сърцето ми,
дреме в зимен сън,
цял вече един живот
Мразя снега
И мъжа,
който обичам,
него също го мразя.
© Натали П. Todos los derechos reservados
и тези, които обичаш... може би ща са повече... 🌸