22 dic 2010, 14:54

Зимно 

  Poesía » Del paisaje
738 0 7




Зимно



Отбих се да зърна реката,
утихнала в снежни милувки
и в стих се обърна душата,
усмихната в тежки обувки.

17. 12. 2010 г.

Прага

© Станимир Тахов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??