13 ene 2009, 13:36

Зимно 

  Poesía
690 0 21


                                                                        Понякога гълъбите идват
                                                                        при мен...
                                                                        ... и никой друг
                                                                                           Ася Захариева

Кацат край мен.
Предпазливо.
Пърхат с криле,
после трошици кълват
и говорим за времето.
Люта зима е,
пък комините - никакви.
"Сам и в рая не можеш" -
гукат тревожно.
А студ е сковал земята
и сърцето на ближния...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??