3 oct 2013, 22:07

Златен прах 

  Poesía
947 0 5

От златен прах

просветва в утринта

човекът -

потънал в дъжд

и в дъх,

вълна в' вълните пеещи,

към себе си понесъл се.

На крачка от света -

раздиплящ себе си.

На крачка от

сега.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??