12 feb 2021, 23:34

Златната среда 

  Poesía » Versos blancos
982 0 0

Навън от мисълта няма да обточвам смисъл,

нито ти ще ме отъждествяваш с такъв похват.

Навън от мисълта върлува буря от всевечните стихии,

потапящи света в достъпни наситени багри.

Навън от мисълта обхваща музика от две изстрадали цигулки,

които композират своите струни и своя светоглед инакоглед.

 

Златната среда е с роля в десет сетива...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??