"Арена Армеец" се напълнù,
от недоволство се вдигат вълни,
а ето че казва и новинар,
че ги държали под катинар.
И изтипоса се филантроп
със нова акция във клек-шоп,
продавàли цигари без бандерол -
трябва ревизия, трябва контрол.
А посред бял ден с 2 гранатомета
пуцаха срещу бивша барета,
но животът му съхрани се,
сам той каза - на грешка дължи се.
Ако след час във наште земи
извънземен живот се приземи,
няма да се изненадаме ние,
по-скоро той от нас ще се скрие.
© Радостин Todos los derechos reservados