15 ene 2012, 19:04

Значения 

  Poesía » Civil
598 0 8

Реформата е, казват, съкращения,

сполука – избирателният вот,

оптимизиране – отново уволнения,

а кредитите – форма на живот!

 

Изгодно е да се живее в криза,

да има преход, който няма край!

Но ти на щат си – теб какво ти влиза...

Заплатата си взимай и си трай!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??