15.01.2012 г., 19:04 ч.

Значения 

  Поезия » Гражданска
573 0 8

Реформата е, казват, съкращения,

сполука – избирателният вот,

оптимизиране – отново уволнения,

а кредитите – форма на живот!

 

Изгодно е да се живее в криза,

да има преход, който няма край!

Но ти на щат си – теб какво ти влиза...

Заплатата си взимай и си трай!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??