13 ene 2013, 19:15  

Значиш много за мен 

  Poesía » De amor
2111 0 1

Започнах всичко на шега,

без да мисля за последствията.

Уж просто трябваше да е игра,

но не стана по моите правила.

 

Всичко много бързо се разви,

появиха се чувства непредвидени.

Без да съм те виждал дори,

се появяваш в сънищата ми.

 

Един от многото ми глупави въпроси

мълчание от теб ми носи.

Интерес в тебе не пораждам,

а единствено и само ти досаждам.

 

Не вярваш в моите мечти,

не вярваш, че те са - ти.

Повярвай, поредната от многото не си.

За мене много значиш.

© Ангел Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??