Започнах всичко на шега,
без да мисля за последствията.
Уж просто трябваше да е игра,
но не стана по моите правила.
Всичко много бързо се разви,
появиха се чувства непредвидени.
Без да съм те виждал дори,
се появяваш в сънищата ми.
Един от многото ми глупави въпроси
мълчание от теб ми носи.
Интерес в тебе не пораждам,
а единствено и само ти досаждам.
Не вярваш в моите мечти,
не вярваш, че те са - ти.
Повярвай, поредната от многото не си.
За мене много значиш.
© Ангел Тодоров Все права защищены