23 jul 2008, 23:17

Знаци 

  Poesía » Filosófica
515 0 0

Всички мои пътища са думите

със букви неизвестни и на мене,

но пътя на играещия със живота

е истината, неизвестна никому.

Единствено във мъглявите сънници

прозрение намират вечните и мъртвите.

© Илия Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??