Знаеш ли какво е силно да обичаш,
да я искаш и желаеш до полуда,
а тя в очите да те гледа и да каже:
“Не те обичам вече, намери си друга”.
Знаеш ли какво е тя да съществува
и да знаеш, че сега е с него,
че друг радва, милва и целува,
а ти да мислиш: “Щастието де го”?
Знаеш ли какво е да искаш да умреш,
да не те радва вече, че живееш.
Да мислиш само как болката да спреш
и съня - спасение диво да желаеш.
Знаеш ли какво е да искаш да се смееш,
а черна мъка радостта да гони,
от несподелената любов да полудееш,
и душата ти безспир сълзи да рони.
© Иво Йорданов Todos los derechos reservados
но повярвай че наистина трябва да се бориш за нея
и най-вече със себе си