22 feb 2007, 15:50

ЗНАЕШ ЛИ, ЛЮБИМА... 

  Poesía
574 0 4
 На...(рубая) 

Знаеш ли, Любима, аз сънувах, че те има!
Не разбирам защо сега у теб цари зима.
Когато реши красотата своя да подариш,
повярвай, в този миг засънувах, че ме има!

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??