22 февр. 2007 г., 15:50

ЗНАЕШ ЛИ, ЛЮБИМА... 

  Поэзия
569 0 4
 На...(рубая) 

Знаеш ли, Любима, аз сънувах, че те има!
Не разбирам защо сега у теб цари зима.
Когато реши красотата своя да подариш,
повярвай, в този миг засънувах, че ме има!

© Вили Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??