4 oct 2013, 20:05

Знаете ли... Той ме обича! 

  Poesía » De amor
588 0 4

Знаете ли...? Той ме обича. 
И се усмихва мило като падна в снега. 
А вечер ми целува очите.
(По възможност преди да заспя)
Понякога, може би често -
се събуждам - той е гушнат в косите ми.
И знаете ли, дори като диша,
си има начин да ми каже ''Обичам те!''
А в студените вечери вкъщи,
нежно хваща в длани краката ми.
И се чувствам толкова истинска -
като дете сред мили приятели.
И щом задремя, закача нослето ми.
Някак нежно, сякаш сее цветя.
И на ръце ме пренася вълшебно
в спокойния сън на нощта.
Също знае как обичам кафето си -
намирам го сутрин с бележка ''Обичам те''.
Моят мъж ме обича безценно.
Точно като сред зима първо кокиче. 

© ТтТтТтТтТ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??