12 oct 2008, 22:10

Зная 

  Poesía » De amor
579 0 2

"... и само за един боли ме..."


Най-тежко е, зная,

да просиш мечти...

И там, някъде в края...

да замолиш: Прости...

Най-жалко да искаш,

да молиш сърце,

което по искри

измамни, коварни

в теб се кълне...

Най-важно е лудо

и огнено, вихрено

в живота суров

да търсиш ти чудо -

естествена, ласкава

ЕДИНСТВЕНА... СВЯТА

ЛЮБОВ...


"... само това ме спасява..."

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??