12.10.2008 г., 22:10 ч.

Зная 

  Поезия » Любовна
552 0 2

"... и само за един боли ме..."


Най-тежко е, зная,

да просиш мечти...

И там, някъде в края...

да замолиш: Прости...

Най-жалко да искаш,

да молиш сърце,

което по искри

измамни, коварни

в теб се кълне...

Най-важно е лудо

и огнено, вихрено

в живота суров

да търсиш ти чудо -

естествена, ласкава

ЕДИНСТВЕНА... СВЯТА

ЛЮБОВ...


"... само това ме спасява..."

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??