11 dic 2013, 13:49

Зная, че знаеш, но да кажа 

  Poesía
422 0 0

Господи,

накажи ги всички,

които

не са съгласни

с това наказание.

Ние сме

само птички,

пеем се,

за оправдания.

Понякога

даже надеждите ни

са голи и боси.

Питам се,

но мълча.

Въпроси. Въпроси....

Господи,

нямай милост,

не слушай ехото.

Вярваме си

на близост,

а не на прехода.

Плюем се мафиотски,

а славим мафия.

Сякаш сме идиоти

и порнография....

То един да бе наказан,

добре би било.

Казват,

че не от всеки камък

тече масло,

не от всеки камък

става паметник,

не всеки камък е

мраморен....

Ала,

 сърце кога не трае

и камък мълчи.

Господи!!!

Болката се търпи

и си личи.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??