Господи,
накажи ги всички,
които
не са съгласни
с това наказание.
Ние сме
само птички,
пеем се,
за оправдания.
Понякога
даже надеждите ни
са голи и боси.
Питам се,
но мълча.
Въпроси. Въпроси....
Господи,
нямай милост,
не слушай ехото.
Вярваме си
на близост,
а не на прехода.
Плюем се мафиотски,
а славим мафия.
Сякаш сме идиоти
и порнография....
То един да бе наказан,
добре би било.
Казват,
че не от всеки камък
тече масло,
не от всеки камък
става паметник,
не всеки камък е
мраморен....
Ала,
сърце кога не трае
и камък мълчи.
Господи!!!
Болката се търпи
и си личи.
© Валентин Йорданов Все права защищены