11 jul 2018, 1:18

Зодия Овен 

  Poesía » Otra
567 1 1

Той премазва вини,
и разпалва жарави,
непокорният, силен овен,
преоткрива света,
и е жаден за слава,
а в сърцето е чисто дете.
Управляван от Марс,
все гради и руши,
в нови битки, безумно се впуска,
и дори да е смъртно ранен, не тъжи,
по наклона за подвиг се спуска.
Има чара на март, и смеха на април,
нешлифован кристал е душата,
той е нежен и страстен,
безрасъден и мил,
сто стени е разбил със рогата.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Аз, като един истински представител, на тази зодия, съм абсолютно съгласна с написаното.
Propuestas
: ??:??