Аз нося аромата на лятото
на вишнев цвят -
поръсен с мечти...
На небето необятното синьо
слънчев дъжд
и пъстроцветна дъга!
Аз пазя в себе си -
зрънце надежда
разцъфтяло в нежен
ароматен розов цвят...
И слънчеви лъчи -
докосват душата
с мир, надежда, любов!
И няма нищо, че времето
бърза...Няма нищо,
че светът се променя...
щом в себе си пазиш
зрънце надежда...
ще има още много,
много мечти!
И се взирам в необята
на небесното синьо
и вярвам, че този свят
ще бъде мирен, обичащ
и благословен!
Ще има още много пътеки
по - които със смелост
напред да вървим.
Аромата на лятото...
Морски бриз,
планинска прохлада,
ухае на здравец
и дивни цветя
и е толкова мило
да бъдеш
добър и човечен
да пазиш в сърцето си
любов към света...
Виж зрънце надежда -
как в душата блести...
И ни води по - нови
звездни пътеки...!
21.05.22г
Катя Джамова
© Катя Todos los derechos reservados