3 ago 2010, 16:01

Звезда 

  Poesía
527 0 0

Звезди милиони,

зная  на небето, че има...

 А ти една си

единствена  за мене...

Но от  милиони по-ценна на света.

И сърцето ми спира, щом

застанеш ти до мене.

И всичко в миг се то променя.

Ти,  звездица моя.

 

Любима винаги

мога да те наричам.

И пред черквата

дори да се прекръстя.

 

И пак ще казвам, че

истински те обичам и желая,

дори да съм накрая на света.

 

Звездица моя,  си ти за мене...

Дори ти да си една, по цена си

от всички на света.

© Христо Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??