Звезди милиони,
зная на небето, че има...
А ти една си
единствена за мене...
Но от милиони по-ценна на света.
И сърцето ми спира, щом
застанеш ти до мене.
И всичко в миг се то променя.
Ти, звездица моя.
Любима винаги
мога да те наричам.
И пред черквата
дори да се прекръстя.
И пак ще казвам, че
истински те обичам и желая,
дори да съм накрая на света.
Звездица моя, си ти за мене...
Дори ти да си една, по цена си
от всички на света.
© Христо Ангелов Всички права запазени