6 feb 2008, 9:36

Звезден прах 

  Poesía » De amor
764 0 3
Звезден прах посипва две очи -
загатната, една усмивка плаха
събужда чувства и мечти,
едно сърце безмълвно тихо чака...


Ореол от две горещи длани,
ореол от обич и от слънчев смях,
спомен от една любов останал,
от двете длани и от топлината в тях.


Една магия и една душа,
една илюзия незрима -
буря от нежност, мисли - чистота,
или в единствен миг - реалност уловима...

© Ивелина Козарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??