6.02.2008 г., 9:36 ч.

Звезден прах 

  Поезия » Любовна
762 0 3
Звезден прах посипва две очи -
загатната, една усмивка плаха
събужда чувства и мечти,
едно сърце безмълвно тихо чака...


Ореол от две горещи длани,
ореол от обич и от слънчев смях,
спомен от една любов останал,
от двете длани и от топлината в тях.


Една магия и една душа,
една илюзия незрима -
буря от нежност, мисли - чистота,
или в единствен миг - реалност уловима...

© Ивелина Козарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??