12 abr 2009, 19:40

Звезден стриптийз 

  Poesía
729 0 14

От звездите получих покана
в лунен бар тази вечер да ида
и до късно сред тях да остана,
звезден стриптийз да мога да видя.

В голота да окъпя очите,
да пречистя душата с искрици.
В еротичния танц на звездите
да блестят двете мои зеници.

Щурчета в оркестър вечерен
да звучат като фон за спектакъл,
а екранът небесен и черен
да е сцена за стриптийз очакване.

От лъча на луната да пия,
да разголя надеждите скрити,
щом почувстват бездрешни магията
в еротичния блус на звездите.

Утринта щом от мен ги загърне,
Слънчо щом си протегне лъчите,
да мечтая при тях да се върна,
за да бъда пак техният зрител.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??