18 nov 2020, 7:38

Звездица ярка 

  Poesía » De amor
246 0 0

Една звездичка във небето грее.

Една звезда за теб и мен в нощта.

Погледни на горе мило, виждаш ли я ти кажи?

Как ярко небосвода осветява, така и твоят образ всяка вечер в сънищата мои се явява.


 

Колкото и мрачно да там някъде в нощта,зная че си с мен защото ти си мойта светлина. 

Исками се вечно да е така,защото си единствена за мене на света. 

Дори милярди звезди да светят във небето,само една едничка е във моето сърце.

Тя Илона се нарича и с магия сякаш го превзе. 

Макар, че двама сме далеч един от друг,искам да го знаеш, че моята любов не ще се спре до тук. 

© Борислав Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??