12 jul 2019, 18:48

Звездице чудна 

  Poesía » De amor
570 0 0

Звездице чудна, за теб се сетих,

вечно ще те нося в сърцето.

Топлина в него аз усетих

от сияние вълшебно от небето.

 

И нека неговите лъчи

ледници в душата да стопят,

да утешават скръбни очи

и в нея вечно да стоят!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??