Звездице чудна, за теб се сетих,
вечно ще те нося в сърцето.
Топлина в него аз усетих
от сияние вълшебно от небето.
И нека неговите лъчи
ледници в душата да стопят,
да утешават скръбни очи
и в нея вечно да стоят!
© Георги Всички права запазени