23 dic 2016, 21:45

Звездите в небето ми... 

  Poesía » Verso libre, Otra
891 1 3

 

(На семейството ми)

 

Ясна нощ, луна, небе,

концерт на щурците

и поглеждам нагоре

да се полюбувам на звездите...

Тези, които днес осветяват

живота ми и които

вчера го ослепяваха също.

Всяка една със своята

неповторима яркост –

дискутират и изясняват

съмненията ми..

Ясна нощ, луна, небе

и великолепието

на вселената, която

дарява малкото ми аз

с голямата, безкрайна

радост да ме прегръщат

всички тези звезди

във вечността на небето ми...

© Аврора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??