Тази вечер звездите ми прошепват
и сочат ми отвъд красиви светове.
Листата на дърветата потрепват
в очакване появата на нови редове.
Аз слушам шепота им във захлас.
Разчитам на живото си съзнание
да премахне ловко в този късен час
бариерата за светлото познание.
Или пък е тъмно, но само за други,
мислейки го за нещо осквернено.
То за моето щастие има заслуги
и за това, що е в добро променено.
То много ми помогна във борбата
с влиянието на посредствеността.
Аз получих заслужената отплата
като го захвърлих към пропастта.
Затова вече чувам от звездите
препоръки за правенето на добро.
Вие може и да ми се разкрещите,
зная, че ако е могло, то е и било.
© Биби Todos los derechos reservados