Silfredim

Nombre Димитър Василев

Бленувам за свят изпълнен с истинска красота, незасенчена от завист и злоба и суета!

Бленувам за свят, в който свободно може да процъфтява любовта, която да властва над всичко и всеки, която да води нашите малки, раними сърца!

Obras seleccionadas

 • Going the Distance

  Música » Clásica, Instrumental   1750  16  Едно от малкото ми произведения написани като на шега, за ден, някъде из Тихия океан, изпълнен с онези носталгични чувства за дома и всички трепети от мисълта за оставената, но неизгубена и вечно жадувана любов, коята не признава граници и разстояния!
 • Symphony 1

  Música » Clásica, Instrumental   1482  10  Една от симфониите на живота ми...
 • Symphony 14

  Música » Clásica, Instrumental   1321  Малко модерна класическа музика и много,много чувства...
 • 1. Епично Начало

  Música » Clásica, Instrumental   482  Здравейте, скъпи приятели и мили хора в този малък свят на откровения и истинска красота!
  Започвам една поредица от споделяния на последния ми проект, който се състои от 19 композиции и представлява една завършена приказка от различни емоции, чувства и преживявания. Все още се колебая дали изобщо да ...
 • Symphony 6

  Música » Clásica, Instrumental   1194  Понякога просто се събуждаш щастлив и осъзнаваш колко си благодарен, че ще можеш и този ден да се насладиш на света, в който живееш, защото той е красив и прекрасен! Не бива да забравяме, че с всеки ден ние само печелим и нищо не губим!

Más obras  »

© 2003-2019, Georgi Kolev. Todos los derechos reservados. Las obras son propiedad de sus autores.