„Вие сте масивна гора, пълна с красиви и жизнени истории
и всяка една от тях заслужава повече от тези,
които ви изоставиха в ада.“
- Никита Гил
Гора съм! Пуснала корени,
там където Живота обичам.
Намерила сили собствени,
които не вярвах, че имам.
Гора съм! Красива, даряваща,
въздух за по-лесно дишане.
Нито бързаща, ни изоставяща.
Обречена на самотно скитане.
Гора съм! Спокоен приют
за всички мои чудатости.
Обичам в себе си дори шута.
Не бъркайте шутовете с палячовци!
Гора съм! И всичко живеещо в нея
не ми е чуждо.
© Ирен Всички права запазени