29 мар. 2023 г., 19:54

Графит/ Destroyer 

Музыка » Рок, Металл
368 1 4
00:00
04:25

© Иван Неделчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Привет и от мен! Още миналата седмица чух парчето, впечатли ме и мислех да коментирам, обаче междувременно ми изскочиха други неща и затова пиша сега. Та, много е добро! Браво! Усеща се Джудаският саунд (е, то няма и как да е иначе, де- все пак като гост-певец е поканен "кадър" на Прийст ). Аве, направо дори още с началните фрази сякаш си чух гласа на Халфорд. Браво още веднъж!

    П.П. Без да искам да звучи като заяждане с феновете на Джудас , обаче за мен лично победител във "вечния" спор "коя е по-великата хеви-банда- Джудас Прийст или Айрън Мейдън?" категоричния ми отговор е "Мейдън". И като размах/епичност на композициите, и като "тежест" на звука, и като вокално въздействие (майсторство?) на Брус Дикинсън...
  • Здравейте,Седем и Дайтона!Радвам се,че парчето ви харесва!Когато го публикувах нямах време за описание,затова сега ще пиша малко подробности.С група "Графит" от Силистра работим вече три години.Те са две момичета и две момчета на по 17 години и свиреха по тинейджърски стил.Решихме да експериментираме в този жанр и поканихме за вокал Тим Рипър от "Джудас Прийст".Той хареса песента и това е резултата.Записвахме в студио във Варна при Детелин Йосифов,с който работим и с "Глутницата".Тим си записва партиите в щатите.Скоро ще снимаме клип,но без вокала,защото той има договор с новата си банда.Продължаваме да работим паралелно по албума на "Графит" и втория албум на "Глутницата" така,че очаквайте нови неща в стил рок и блус.Поздрави на всички съфорумци и нека музата бъде с вас!
  • Рокендролът е жив и здрав и ражда своите нови герои. Тук чувам разширени хоризонти, разнообразни влияния от класическия рок, добавяйки повече прогресив елементи. Не е необходим анализ и пр. подробностu(kасаещи само музикантите ) Парчето е супер и добре звучи! За мен е удоволствие. Благодаря!
  • Класически метъл, с "пеене"! Скоро не бях слушал. Малко от типа на Блек Сабат, но не правя сравнение. Просто нататък ме отведе парчето. Супер е! Поздрави!
Предложения
: ??:??