24 дек. 2005 г., 01:32

* * * 

  Поэзия
813 0 7

Загубих играта със живота,

за пореден път се провалих,

а исках само да обичам

и да направя някого щастлив.

Но уви на става, както искам,

с хората играя на рулетка,

техните сърца в ръка стискам

и чувствата подреждам в сложна плетка.

Живота си намразих,

целият изпълнен е с лъжи

и хората, които някога обичах

сега мразя ги, защото ме боли.

© Ливия Радева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??