19 дек. 2005 г., 21:16

* * * 

  Поэзия
656 1 0

Затворя ли за миг очи, пред мен си ти!

Защо сърцето ми ти принадлежи?

Обичам те и не мога да престана,

живота ми пропадна в яма…

В калта захвърли моето сърце,

не очаквай то отново да те разбере!

Обичам те-не мога да отричам,

на теб живота си обричам!

И на пук на всичките лъжи,

аз още те обичам запомни-

ТАКА ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ!

© Аззз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??