Безпътно.
Безплодно.
Безумно.
Без край.
Без начало
и без среда.
Живот...
Преминал без спомени.
Куршум...
Не оставил следа.
Убийство...
Без жертва.
И тялото...
Без душа.
Папка без документи...
...Като празната папка
сега е душата.
Небе без звезди,
очи без сълзи.
...Стрела,
изпратена за разплата...
Не стигнала нищо...
Уви.
Останала папка без спомени.
Досие, празно и кухо - без име.
Листове...
Празни и непопълнени...
Крещящи на всички...
ДОНАПИШИ МЕ!!!
© Крис Все права защищены