18.07.2006 г., 14:52 ч.

* * *  

  Поезия
932 0 4

Безпътно.

Безплодно.

Безумно.

Без край.

Без начало

и без среда.

Живот...

Преминал без спомени.

Куршум...

Не оставил следа.

Убийство...

Без жертва.

И тялото...

Без душа.

Папка без документи...

...Като празната папка

сега е душата.

Небе без  звезди,

очи без сълзи.

...Стрела,

изпратена за разплата...

Не стигнала нищо...

Уви.

Останала папка без спомени.

Досие, празно и кухо - без име.

Листове...

Празни и непопълнени...

Крещящи на всички...

ДОНАПИШИ МЕ!!!

 

© Крис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??