Мъгла.
Мъгла в душата и навън.
Вали.
Очакван звън.
Телефона.
Толкова чаках...
Телефона!
Колко ли плаках?!
Звъни.
Да вдигна или не?
Звъни!
Да чакам ли до утре?!
Дали?
Дали ще плача днес?
Дали?
Дали ще съм щастлива?
Или...
Въпрос на чест?!
Вали...
Мъглата винаги ще е мъглива...
© Крис Все права защищены