29 окт. 2014 г., 07:50

-------------- 

  Поэзия » Философская
618 0 0

С кецове и скъсаните дънки,
тиранти пуснати - като мечтите,
които в месеците дълги
желаех, въпреки щетите,

 

стоя на бара, принципно умислен
с тютюн и малц-а мой приятел.
Все тъй в ума си безграничен,
все тъй от практика изстрадал.

 

И с коженото яке сме другари
аз нямам други - не поисках.
И  сам сред хищниците на сафари
ще тръгна, само още чаша уиски.

© ДИВИЯТ КОН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??