28 июн. 2006 г., 17:00

* * * 

  Поэзия
1198 0 3
    Не не вярвам,че си грешка в живота ми дори да ме боли
    не не вярвам ,че превърна се любовта в горчива сълза
    Луда обич ме изгаря, но ме забрави как да скрия тез сълзи
    Не казвай ще се върна утре безкрайно дълго е това
    и когато съмне ти прегърни ме малко обич  дай ми хайде лъжи ме
    каква съм аз сега в твоите очи не казвай замълчи
    Защо ме караш да се чувствам сякаш вече съм в ръцете ти 
    каква магия ми направи че не мога да си кажа спри...

© Натали Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??