10 июл. 2006 г., 19:39

* * * 

  Поэзия
1023 0 0

****
В очите ти кафеви
пак се взирам
и дълбоко в тях
истинска любов намирам.


Ти пленяваш ми сърцето,
сили за живот ми вдъхваш,
караш ме да полетя в небето
и светът изгубен връщаш.


Всичко в мен изгаря, тръпне:
тебе чака всеки ден и час.
И сърцето ми не ще да млъкне -
"от любов по теб умирам аз".

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??