16 февр. 2010 г., 11:29

* * * 

  Поэзия » Любовная
666 0 4

 

Истина ли си - не зная...

Всичко искам с теб да споделя.

Единствено ти ме водиш към рая.

Любов ли е - не зная.

Измамно щастие е - да призная.

Надявам се с теб да съм до края.

 

15.02.2010 г.

 

 

© Силвия Герджикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??