Срещата ще бъде тежка,
сърцата пак силно ще туптят,
а устните ще целуват горещо
познатите уста.
Ще се поздравим и толкоз.
Свърши вече нашата игра,
ти липсваше ми много,
но аз бях твърде малка
в онези времена.
Ще седнем на маса,
свещи ще светят в нощта,
а сърцата малко по малко
ще изгарят от пламъка.
© Росица Иванова Все права защищены